глуп

Сподели со своите пријатели

Изгледа дека овој криминалец баш и не бил премногу инвентивен во својата намера да избега, па освен што им ја олеснил работата на полицајците од една страна, им ја отежнал од друга, затоа што морале да го извадат од вратите на кои претходно се заглавил. Loading…Прочитај повеќе