гимназија

Сподели со своите пријатели

Денеска се одбележуваат 146 годинии од раѓањето на македонскиот херој и револуционер Гоце Делчев. По тој повод општинска делегација предводена од градоначалникот Максим Димитриевски денеска положи свежо цвеќе на бистата на македонскиот револуционер Гоце Делчев во дворот на Гимназијата која го носи неговото име.   Loading…   Делчев е македонскиПрочитај повеќе