Габрово

Сподели со своите пријатели

Празни ходници и само осум новороденчиња во лулките. Породилиште во бугарскиот град Габрово ви кажува се што треба да знаете за драстичниот пад на наталитетот во Бугарија. Loading… „Овде не останаа многу луѓе во репродуктивна возраст. Младите тргнаа во потрага по работа во големите градови и во странство“, изјави педијатаротПрочитај повеќе