Франческо Џорџи

Сподели со своите пријатели

„Сето тоа го направив за пари што не ми требаа“, се зборовите со кои Франческо Џорџи, сопругот на грчката европратеничка Ева Каили и еден од четворицата уапсени во големиот корупциски скандал што го истражуваат белгиските инспектори, ги призна своите вклучување во т.н Катаргета. Loading… Како што пишува италијанскиот весник LaПрочитај повеќе