Феникс

silhouette of cactus during sunset

Сподели со своите пријатели

Екстремните горештини во градот Феникс поставија рекорд во вторник 19-ти последователен ден со температури од најмалку 43 целзиусови степени. Loading… Додека климатските промени предизвикани од човекот и временскиот феномен Ел Нињо се комбинираат за да ги соборат рекордите на топлина ширум светот, регионот Феникс се издвојува во САД. Ниту еденПрочитај повеќе