Фатмир Асани

Сподели со своите пријатели

Здружението на матични лекари од Куманово денеска побара Фондот за здравствено осигурување и Министерството за здравство да го сменат режимот на препишување лекови, да се прошири позитивната листа и да се зголеми формата на пакување, односно бројот на таблетките. Loading… Пациентите реагираат дека во аптеките недостигаат антибиотици со широк спектарПрочитај повеќе