Евгениј Новицки

Сподели со своите пријатели

Апсењето на Новицки, според некои извештаи, било договорено за да изгледа како руските судови да се занимаваат со сериозен случај на измама. Loading… Во реалноста, тоа се гледа како израз на незадоволство од радарските станици на РТИ На рускиот милионер одговорен за нуклеарниот штит му се суди во Москва поПрочитај повеќе