Дмитриј Паљуга

Сподели со своите пријатели

Советниците на општината во Санкт Петербург, градот во кој израснал Владимир Путин, протестираат против војната во Украина. Не без последици. Loading… ДВ разговараше со двајцата за нивните мотивации и очекувања. Велепредавство – ова е обвинението против Владимир Путин од советниците во општината Смолнинское во Санкт Петербург. На 7 септември тиеПрочитај повеќе