ДМФА СРМА

Сподели со своите пријатели

Детско-младинскиот фоклорен ансамбл „СРМА“ вечерва со со почеток во 20 часот во големата сала на НУЦК „Трајко Прокопиев“ го организира својот годишен концерт. Loading… Тоа е матично фолклорно друштво при кумановскиот културен центар, кој вечерва за кумановци ќе организира целочасовно дружење. – Очекуваме да дојдат и гости од локалното фолклорноПрочитај повеќе