Даниел Ендрјус

Сподели со своите пријатели

Заедниците во три австралиски држави добија наредба да се евакуираат по обилните дождови кои предизвикаа големи поплави. Loading… Во тие делови од земјата за само 24 часа наврнале четири пати повеќе дожд од просечните октомвриски врнежи, а најмалку 500 домови биле поплавени, едно лице загинало, а друго се води какоПрочитај повеќе