цикорија

Black and Yellow Dragon Fly on Purple Flower

Сподели со своите пријатели

Се верува дека цикорија е добро за нашето срце, бидејќи го намалува нивото на лош холестерол во крвта, што е еден од главните виновници за атеросклероза и висок крвен притисок, а со тоа и за срцев и мозочен удар. Loading… Неговите моќни состојки можат да помогнат во спречување на формирањеПрочитај повеќе