Бургер Кинг

Сподели со своите пријатели

Бургер Кинг сè уште е отворен во Русија и покрај тоа што сопственикот на франшизата вети дека ќе го напушти тој пазар пред повеќе од една година. Loading… Restaurant Brands International (RBI), кој поседува 15 отсто од франшизите за брза храна во Русија, рече дека во моментов немаат нови информацииПрочитај повеќе