булинг

Сподели со своите пријатели

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска беше во посета на центарот за справување со булинг „Лука Риз“ во Загреб. Центарот е отворен од 2017 година и обезбедува на сеопфатна и систематска грижа за децата и младите во ризик. Во нивната работа се вклучени сите кои се дел одПрочитај повеќе