Боаз Топоровски

Сподели со своите пријатели

Претставникот на Кнесетот Боаз Топоровски напиша авторски текст за „Џерусалим пост“ во кој ја анализира глобалната политичка криза и тензиите меѓу Истокот и Западот, кои во моментов се манифестираат во Украина. Loading… Тој тврди дека со оглед на актуелната глобална ситуација, има потреба од „силно, здраво и умерено лидерство коеПрочитај повеќе