Биро за јавна безбедност

Сподели со своите пријатели

Во период од 15 до 18 Октомври 2022 година, директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски и помошникот министер за обука Суза Тасевска на покана на ИЦИТАП присуствуваа на овогодинешната конференција за шефови на полиции во организација на Меѓународната асоцијацијата на шефови на полиции – IACP. Програмата на конференцијатаПрочитај повеќе