Бил Клинтон

Сподели со своите пријатели

Во овие моменти по смртта на британската кралица Елизабета Втора пристигнуваат многубројни пораки од високи сегашни и поранешни функционери. Loading… Еден од првите што се збогуваше беше поранешниот претседател на Соединетите Американски Држави, Бил Блинтон. „За време на нејзиното извонредно 70-годишно владеење, таа ја водеше Британија низ трансформации со непрекинатаПрочитај повеќе