Барнаби Џојс

Сподели со своите пријатели

Австралискиот премиер во четврток донесе формална забрана на сексуалните односи помеѓу министрите и нивниот персонал откако неговиот заменик направи „шокантна грешка во проценката“ затоа што се впуштил во афера со помошничката во кабинетот, по што таа останала трудна. Малком Турнбул објави амандман на министерските правила за однесување на вонредната конференцијаПрочитај повеќе