Bard

Сподели со своите пријатели

Google воведе нов чет-бот наречен Bard, кој на тој начин станува конкурент на AI системот ChatGPT. Loading… Сундар Пичаи, извршен директор на Google и матичната компанија Alphabet, рече дека Bard е достапен само за некои поединци кои го тестираат и ќе биде достапен за јавноста во наредните недели. „ BardПрочитај повеќе