авомобили

aerial photography of cars on parking lot

Сподели со своите пријатели

Продажбата на автомобили на европскиот пазар повторно се зголеми во август, а во Хрватска закрепна по застојот во претходниот месец, покажаа во средата податоците од здружението на производители ACEA. Loading… Во август во ЕУ се регистрирани 787.626 нови автомобили, 21 отсто повеќе од истиот месец минатата година, пишува ACEA, истакнувајќиПрочитај повеќе