Анита Стојчевски

Сподели со своите пријатели

„Матурска рапсодија“ е името на модната ревија на матурски фустани што ќе се одржи во среда со почеток во 20 часот во лапидариумот на Музеј Куманово. Loading… Авторката м-р Анита Стојчевски ќе ги прикаже модните трендови на матурските фустани и културата на живеење од 60-ите години на минатиот век паПрочитај повеќе