Андраш Клеин

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски денеска оствари средба со унгарскиот амбасадор во земјава Андраш Клеин и економскиот советник Сандра Харастиа, коишто се во прва официјална посета на Општината. Loading… – На средбата, беше потенцирана досегашната успешна соработка и промоција на економијата, културата и традицијата на двете земји, кои имаатПрочитај повеќе