Алиша Кернс

Сподели со своите пријатели

Комитетот за надворешни работи на британскиот парламент разговараше за ситуацијата на Западен Балкан и политиката на Лондон кон тој регион, а претседателката на тој комитет Алиша Кернс изјави дека британската влада нема да го поддржи формирањето на „српска енклава“ на Косово. Loading… За време на седницата, како што може даПрочитај повеќе