Александар Стојановиќ

Сподели со своите пријатели

Александар Стојановиќ од Куманово, дипломиран како првенец во генерацијата на Факултетот за безбедност со просек 9,93, бил одбиен на апликацијата за работа во Министерството за внатрешни работи. Loading… Стојановиќ сега преку социјалните мрежи го искажа своето незадоволство, во објава која вирално се шири од корисниците. Во продолжение интегрално ви јаПрочитај повеќе