Александар Гогановиќ

Сподели со своите пријатели

Заменик министерот за одбрана во Советот на министри Александар Гогановиќ вчера за Срна потврди дека германскиот министер за одбрана Борис Писториус ненадејно ја откажал посетата на БиХ. Loading… Безбедносната ситуација во регионот и светот била наведена како официјално објаснување за тој потег. „Очекувам надлежните безбедносни агенции во Босна и ХерцеговинаПрочитај повеќе