Агњешка Шчигај

Сподели со своите пријатели

Полската влада засега со сигурност знае само едно – во селото Пржеводов, на пет километри од границата со Украина, падна некаква ракета и две лица загинаа, а се друго сѐ уште се проверува и се консултира со НАТО, изјави денеска министерката Агњешка Шчигај. Loading… Министер во владата на премиерот МатеушПрочитај повеќе