Аџитепе

Сподели со своите пријатели

На спортскиот аеродром „Аџитепе“ во Куманово денеска беше прикажана опремата на армиите кои се дел од меѓународната воена вежба „Брз одговор 23“ („Immediate Response 23“). Loading…     Огромен интерес имаше кај кумановци, но и жители на други градови, да ги разгледаат возилата на македонската, американската црногорската, албанската и косовскатаПрочитај повеќе