Адрија Наташа Калауз

Сподели со своите пријатели

Светската организација за заштита на природата денеска ги предупреди светските лидери, пред отворањето на Конференцијата на Обединетите нации за климатски промени, дека климатската криза се движи побрзо од глобалниот договор, предизвикувајќи луѓето и предели ширум планетата да ги трпат катастрофалните последици од неактивноста, и ги повика итно да преминат одПрочитај повеќе