Таа ги има најголемите гради во светот (видео)

Сподели со своите пријатели

Иако многу мажи сметаат дека „што поголемо – тоа подобро“, мислењата се поделени кога станува збор за големината на градите на германскиот модел Мајра Хилс.

Loading...

Бишајн, како што гласи нејзиното уметничко име, ги има најголемите силиконски гради во светот. Нејзините гради и официјално тежат 18 килограми и до сега ниту една жена официјално нема вградено поголемо деколте од оваа.

Додека некои сметаат дека Мајра има убави гради, другите сметаат дека величината на нејзините атрибути е сепак бизарна.

Мајра е меѓутоа гордна на своите гради и тврди дека тоа за неа воопшто не е проблем ниту при вежбањето ниту при извршувањето на дневните обврски.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.