14.12.2019 16:02

СВР Куманово се приклучи на акцијата за чистење

Facebook Twitter Google+

Вработените во Секторот за внатрешни работи Куманово денеска беа дел од акцијата за чистење, со која вработените во јавната администрација го обработуваа 2 јануари 2019 година, а воедно упатија порака до граѓаните дека треба да бидат посовесни кон околината во која што сите живееме.

Поради сензитивноста на своите работни задачи, полициските службеници и административниот кадар на СВР Куманово чистеше во околината на Полициската станица.

loading...

Останатата јавна администрација чистеше на пет локации во градот, а како дел од владината одлука да се даде поддршка на граѓанската иницијатива „Не биди ѓубре“.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments