Свиркаше на згодна жена, но кога дозна која е таа следуваше шок (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Никогаш не е во ред да свиркате на жени на улица, и кој подобро може да ги научи мажите за тоа од нивните мајки?

Loading...

Во 2015 година, во една ТВ-емисија во Перу настапија две мајки чии возрасни синови беа обележани како мажи што свиркаат и дофрлуваат кон жени на улица.

Тие се согласија да учествуваат за да лично се уверат во тоа и потоа да им одржат лекција на своите синови.

Пред експериментот, тие добија врвен третман за убавина, убава облека, перики и шминка. Потоа излегоа на улица.

На улицата се поставени скриени камери за снимање на целиот настан.

Двајцата не знаеја дека им свиркаат на жените кои ги родиле. Едниот викаше по мајка си дека е „згодна женска“, а другиот ја нарекуваше мајка си, која беше полничка, „свиња“.

Потоа им се приближуваат на своите синови и им ги симнуваат периките, а нивната реакција ќе можете да ја погледнете во видеото подолу:

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *