Светско, а наше: Мартија во полн сјај на чекор до победа (видео)

Сподели со своите пријатели

Мартија Станојковиќ од Куманово повторно блесна во полн сјај на сцената на „Пинк“ со својот последен настап со светскиот хит „Uncover“, па Леонтина, член на жирито и рече дека таа е светска ѕвезда.

Погледнете го нејзиниот настап и несомнено со нејзините вокални способности, но и сценски настап ќе го добиете истиот впечаток.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.