Свадба која стана хит во регионот поради српскиот „Спајдермен“ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Секој веќе знае дека по многу алкохол повеќето гости завршуваат на подот, а овој заврши на таванот.

Loading...

Еден гостин беше толку весел што одлучи да премине од едниот на другиот крај на шаторот.

За неколку секунди се фати за декорацијата, а додека многумина сè уште не беа свесни што се случува, тој беше на другиот крај.

Додека некои беа воодушевени, други се плашеа да не заврши на нивните глави.

 


Leave a Reply