Сурова кинеска атракција: Фрлаат свиња од банџи, додека публиката навива (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Новата атракција во кинески тематски парк предизвика гнев кај јавноста бидејќи е исклучително необична и сурова.

Loading...

Видеото брзо се рашири на кинеските социјални мрежи, но не од добри причини.

Многумина ги осудија водачите на забавниот парк за нехумано постапување со свињи.

На социјалните мрежи се појави видео на кое се гледа дека Кинезите фрлаат свиња од банџи надвор од платформата висока 70 метри.

Во видеото се слуша свиња како испушта крици додека е фрлена во бездна. Околу платформата се слушаат навивање и смеа.

Снимките потоа преминуваат на сцената каде животното се гледа скоро во несвест, потоа се одвлекува, а со овој чекор официјално се отвори платформата за скокање.


Leave a Reply