Стриптизетата Наташа се капе во пари поради снимките: „Мајка ми знае дека се соблекувам и ме поддржува“ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Стриптизерката Наташа Чери Бојд се свртела кон платформите за возрасни кога стриптиз клубовите биле затворени поради пандемијата на корона вирусот во 2020 година.

Loading...

 

 

Таа откри дека работи седум дена во неделата на своите содржини од 18+, но не ја троши својата заработка.

Мајка ми ми вели да ги трошам парите, но јас штедам се, ме воодушевува возбудата од салдото на банкарската сметка“, изјавила стриптизерката.

 

Loading...

 

Нејзиното семејство ја поддржува нејзината кариера од самиот почеток, а нејзината мајка дури се обидува да ја поттикне да ги троши „тешко“ заработените пари.

 

 

– Целото мое семејство е толку блиско со мене, сите знаат што правам на работа и ме поддржуваат од првиот ден за што сум многу благодарна и благословена бидејќи некои други немаат таква поддршка. Затоа се чувствувам лошо за нив бидејќи мислам дека твоите семејни пријатели се толку важни што и да одлучиш да правиш“, рече Наташа.

 

Loading...

 

„Потребно е време за да се здобијат со следбеници и редовни корисници, сè е за да се промовирате себеси на социјалните мрежи“, рече таа.

 

 

Како и кај повеќето работни места, енергичната кариера на Наташа има свои недостатоци бидејќи често е изложена на омраза и осуда од другите затоа што заработува со соблекување.

 

Loading...

 

„Тие мислат дека тоа што го правам е понижувачки и дека немам почит кон себе, но тоа е сосема спротивно… Мора да имате „дебела кожа“ во оваа работа бидејќи секогаш ќе има омраза. Мој совет е ако не можете да се справите со негативноста, ова не е за вас“, советувала Наташа.

 

@natashacherixxxx #m #nope #haha #scottishtiktok ♬ original sound – natashacherixxxx