Страшни сцени од Исланд: Додека вулканот еруптира тие играат одбојка (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Вулканот Фаградалсфјал на полуостровот Рејкјанес се сметаше за изумрен веќе 6.000 години. По 900 години, тој повторно се разбуди.

Loading...

Пофасцинантно од тоа, беше глетката на тим што играше со топка толку многу што дури и не ја регистрираше ерупцијата зад нив.

Оваа необична глетка е снимена на Исланд.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *