Стотици ајкули на местото каде тој сакаше да нурка (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Уште додека нуркаше на тинејџерот Зак Џадкинс од Нов Зеланд, му се чинело дека гледа ајкули во морето, па затоа излегол од водата за секој случај.

Loading...

Потоа го зел дронот и почнал да ја снима таа област од воздух. Бил зачуден од тоа што го видел.

Стотици ајкули пливаа во Заливот, каде што пливаше и тој.

Следниот пат, ќе размисли двапати пред да оди на нуркање.


Leave a Reply