Столарија „Јасен“ е во потрага по работници

Сподели со своите пријатели

Столарија „Јасен“ има потреба од двајца столари со работно искуство и двајца помошници столари без работно искуство.

Сите заинтересирани подетални информации можат да добијат на телефонскиот број: 075 495 606.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.