Стој на раце кој ќе ви ја крене косата на главата (видео)

Сподели со своите пријатели

Сите знаеме дека Дубаи ги руши границите на нормалата и дека е еден од најинтересните градови во светот, а ова видео е уште едно во низата каде можете да видите како изгледа стој на раце на врвот на светот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.