Стив Ирвин и неговите најдобри моменти со дивите животни (видео)

Сподели со своите пријатели

Стив Ирвин сите го знаат по неговите несомнено храбри подвизи во кариерата, како што е играњето со крокодили или некои диви животни од кои повеќето би се преплашиле.

Ирвин почина откако загина на едно од неговите авантуристички снимања, а да беше жив денес ќе наполнеше 54 години.

Ова видео ќе ви ги прикаже најдобрите моменти од неговата телевизиска кариера.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.