СРЦЕ ДА ВИ ЗАСТАНЕ: Децата во Пакистан ја играат најопасната игра во светот (видео)

Сподели со своите пријатели

На шокантните снимки кои кружат на интернет се гледаат две дечиња кои штотуку тргнале на училиште. Постарото момче пука во конзерва која се наоѓа на главата на другото момче кое клечи во прашината. Оружјето личи на автоматска пушка.

За среќа, погодува мета која ја замислил, но да промашил за само неколку сантиметри, помладото момче на чија глава била конзервата не би имало шанси да зибегне сигурна смрт, пишува „Дејли Мејл“.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.