Спејко: Продолжуваме со развој на кошарката во наше Куманово, со акцент на младите

Сподели со своите пријатели

„Општина Куманово дава континуирана поддршка за развој на спортот во нашиот град. Кошаркарскиот клуб Куманово е еден од позитивните примери. Ние во соработка со општинскиот сојуз на спортови работиме на развој на спортот во нашиот град. Со акцент на младите и подмладоците. Ќе продолжиме со исто темпо да работиме за развој на кошарката во наше Куманово со наши кумановци“, вели спортскиот директор на КК Куманово Дарко Петковски Спејко.

Loading...