Спасовски: Квалитетна, а не брза истрага за фалсификуваните лични карти (видео)

Сподели со своите пријатели

Не треба да имаме брза истрага, туку напротив, треба да имаме квалитетна истрага којашто ќе покаже кој тоа го направил, зошто го направил, дали го направил по нечија наредба, за што биле употребени овие фалсификувани лични карти, вели министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.