Спасовски ќе го посети бегалскиот центар Табановце и СВР Куманово

Сподели со своите пријатели

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со Директорот на Бирото за јавна безбедност Горанче Савовски денеска ќе ги посетат СВР Куманово, како и  граничниот премин Табановце, јавува Министерството за внатрешни работи.

Loading...

Спасовски и Савовски воедно ќе остварат посета и на Прифатен центар за мигранти во близина на железничката станица – Табановце. Предвидено е во 15.00 часот на ГП Табановце Министерот Спасовски да даде изјава за медиуми.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.