Спасила илјадници бебиња, а сега семејствата и приредиле изненадување (видео)

Сподели со своите пријатели

Рене е медицинска сестра која работи на интензивната нега за бебиња кои се во многу критична состојба, како специјализирана медицинска сестра за болни и предвреме родени бебиња.

Loading...

Во текот на годините кои работела на оваа фунскција таа спасила илјадници новороденчиња. Многу семејства одчулиле да се сретнат со неа повторно и да и подготват изненадување.

Првин и покажуваат видео, а потоа семејствата и децата кои ги спасила и се заблагодаруваат за се што сторила да ги остави во живот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.