СОУ „Гоце Делчев“ и „Наце Буѓони“ одиграа натпревар во мал фудбал (фото)

Сподели со своите пријатели

Вчера во спортската сала на ОУ,,Браќа Миладиновци,, се одржа спортски натревар во мал фудбал помеѓу Гиманзија ,, Гоце Делчев ,, и ОСТУ ,, Наце Буѓони ,, во организација на ХЗ ,,Мајка,,  по повод обележување наНедела  на детето преку кампањата „Сите деца со исти права! За подобро утре!” .
DSCN0277
Во натпреварот кој помина во пријателски и спортски дух победник беше екипата на Гимназија ,, Гоце Делчев ,,  со резултат 2:1 , и како награда доби фудбалска топка од организаторите.
DSCN0280

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.