Сопственикот го прегрна хаскито и се обиде да ги смени позициите со него, кучето реагираше смешно (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Сопственикот на едно хаски објави видео на TikTok во кое покажува како хаски реагира на прегратките, а видеото насмеа многумина.

Loading...

На почетокот на видеото можете да го видите сопственикот како лежи на подот и го повикува хаскито да легне покрај него за да го гушне.

Кучето го послуша без многу размислување и легна до сопственикот и лесно ги прифати милувањата и прегратките. Меѓутоа, во моментот кога сопственикот сакаше да ги смени позициите и да лежи зад грбот на хаски за да може да го гушне, идејата на кучето не му се допадна.

Без разлика колку пати сопственикот се обидел во својата намера, хаскиот не му дозволи да го постигне тоа и постојано се враќаше на почетната позиција и бараше од сопственикот да биде тој што го гушка одзади.

„Хаски се како пијани пријатели на забава“, се пошегуваа коментаторите.

“Ова е смешно. Смешно е”, се согласи друг.

 

@hachithehuskyyyIs your dog the little spoon or big spoon? 😂 🥄 #BigSpoonLittleSpoonChallenge #DogCuddleChallenge♬ Big Spoon Little Spoon Challenge – HachiTheHuskyyy

Loading...