Социјален експеримент: Што се случува со луѓето кога не се на Фејсбук (видео)

Сподели со своите пријатели

Со иновацијата наречена смарт и андроид телефони, корисниците на социјалните мрежи не можат да поминат ниту ден, час или минута, а да не ги провераат нотификациите кои пристигнуваат на нивните кориснички профили.

Токму од тие причини, снимено е и видео кое покажува како осуммина потполни странци ќе поминат некое време во иста просторија, за да потоа сите ги земат своите андроиди во раце.

После еден час, тие не прозборуваат ниту збор, а тогаш ги оставаат телефоните, и…

Погледнете што се случува понатаму.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.