Социјалдемократите заседаваат на програмски конгрес на СДСМ

Сподели со своите пријатели

Точно напладне, започна одржувањето на 19 – тиот конгрес на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија насловен како програмски конгрес, на кој партијата со своите делегати ќе ги разгледа решенијата и предлозите кои ќе бидат преточени во изборна програма со која партијата ќе настапи на изборите во април 2016 година.

Loading...

Програмскиот Конгрес се одржува во хотелот Холидеј Инво Скопје, а за новинарите беше дозволено за снимање на говорот на на претседателот Зоран Заев, по што започна работниот дел на конгресот затворен за јавноста.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.