Со селфи стап и еден ранец, посетил 60 држави за три години (видео)

Сподели со своите пријатели

Во четириминутното видео постирано на каналот You Tube, младиот Валтер Чанг го доловува моментот на посета на 60 различни држави кои ги пропатувал во рок од три години.

Loading...

Насловено како ”Ова го викаме дом”, видео записот сниман со селфи стап изобилува со прекрасни пејсажи од разни држави во светот.

Стопирав, патував, спиев кај ќе најдев, коментира авторот, додавјаќи дека за тој период, стекнал вистински пријатели кои го поддржале во неговиот подвиг.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.