Со овој трик лесно решете се од ледот и ињето на ветробранското стакло (видео)

Сподели со своите пријатели

Зимата ни е на прагот, иако дење имаме високи температури, сепак ноќе температурите знаат да се спуштат испод нулата.

Loading...

Сите кои сте рано наутро мора да станете и да бидете исфрустрирани поради ињето и ледот на вешиот автомобил тогаш оваа видео мора да го погледнете.

Заобравете го досадното стругање, оваа метода е брза, лесна и генијална.

Се што ви е потребно е пластична боца со распрскувач во која ќе ставите 2/3 алколохл, 1/3 вода и една лажица течност за садови.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.